Nederlands English Deutsch

Welkom

HeJa Teff Specialiteitenbakkerij ontwikkelt en produceert diverse hoogwaardige glutenvrije banketproducten met als basisbestandsdeel het Afrikaanse oergraan Teff. In tegenstelling tot andere granen bevat Teff geen schadelijke gluten. Daarnaast bevat Teff veel meer langzaam verteerbare, complexe koolhydraten dan andere granen. Ook bevat Teff veel meer calcium dan andere graansoorten.

Productconcepten, assortimenten ontwikkelen, innovatie en ambachtelijk vakmanschap zijn onze basisprincipes. U vindt dit terug in elke fase van onze bedrijfsprocessen.  

Wij leveren op maat, op bestelling en daarbij hoogwaardige kwaliteit; wij produceren pas wanneer u bestelt. Hierdoor krijgt u de beste kwaliteit en de meest verse producten.

De basis van ons succes is de kwaliteit van onze producten, door uitsluitend gebruik te maken van de beste grondstoffen en dit te combineren met ons vakmanschap voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen.

Naast onze reguliere lijn producten, produceren wij ook een lijn van producten met het EKO-Keurmerk. Deze producten zijn met uitsluitend natuurlijke grondstoffen tot stand gekomen.